Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συνδεθούν ζωντανά μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ώστε να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της συλλεκτικής έκδοσης της πρώτης υπόθεσης της δημοφιλούς παιδικής σειράς βιβλίων «Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ» με τίτλο «Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΣΙΧΛΑΣ». Ο ντετέκτιβ Κλουζ δεν χρειάζεται συστάσεις! Είναι ο δημοφιλέστερος ήρωας παιδικών αστυνομικών βιβλίων, είναι ο μεγαλύτερος μικρός ντετέκτιβ όλων των εποχών που μπλέκεται διαρκώς σε νέες περιπέτειες και καλείται να εξιχνιάσει τα πιο δύσκολα μυστήρια. Και είναι τόσο καλός στη δουλειά του που μέχρι τώρα δεν του έχει ξεφύγει υπόθεση για υπόθεση!

Με αυτή την αφορμή οι μαθητές μας γνώρισαν έστω και διαδικτυακά το συγγραφέας της σειράς Γίργκεν Μπανσέρους, τον εικονογράφο Ραλφ Μπούτσκοβ και τη μεταφράστρια των βιβλίων Μαρία Αγγελίδου και φυσικά τον ακαταμάχητο Κλουζ. Έκαναν ερωτήσεις και ανακαλύψαν για τον Κλουζ όσα δεν γνώριζαν μέχρι σήμερα. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους μαθητές μας που θα τους μείνει αξέχαστη!

1βα 2β 4β

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>