Κλείνοντας η σχολική χρονιά 2022-2023, οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς οργάνωσαν και σας παρουσιάζουν όμορφες εκδηλώσεις.

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

στις 11:00π.μ.:

Οι μαθητές της Δ΄ τάξης σας προσκαλούν στην παρουσίαση κουκλοθέατρου με κείμενα και κούκλες που έφτιαξαν μόνοι τους με θέμα: “Η σημασία της ανακύκλωσης για το μέλλον μας” στο πλαίσιο των εργαστηρίων δεξιοτήτων με την υποστήριξη της εκπαιδευτικού θεατρικής αγωγής και τη δασκάλα τους.

γιορτη κουκλοθεατρο

ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

στις 9:00π.μ.:

Οι μαθητές όλων των τάξεων θα μας ταξιδέψουν σε χώρες της μεσογείου με μουσικές, τραγούδια, χορούς και παραδοσιακά παιχνίδια με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής αλλά και όλων των δασκάλων των τάξεων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ 2022-23

στις 10:00π.μ.:

Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρουν οι μαθητές της Β΄ τάξης οι οποίοι θα σας παρουσιάσουν το ευρωπαϊκό προγραμμα eTwinning με θέμα : “Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού” που υλοποίησαν τη φετινή σχολική χρονιά με την καθοδήγηση της δασκάλας τους και της εκπαιδευτικού των Αγγλικών.

eTwinning γιορτη

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

στις 9:00π.μ.:

Οι απόφοιτοι μας, μαθητές της ΣΤ΄ τάξης με τη δασκάλα τους, θα μας θυμίσουν ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, το χάσμα των γενεών δεν θα εξαφανιστεί, όσο κι αν οι συνθήκες και οι συνήθειες αλλάζουν…

γιορτη αποφοιτησης

στις 10:00π.μ.:

Οι μαθητές της Α΄ τάξης με τη δασκάλα τους, θα μας πάνε διακοπές με :”Τα ναυτάκια του Αιγαίου” πλαισιώνοντας το ταξίδι μας με όμορφες μουσικές από τον αξεπέραστο ελληνικό κινηματογράφο.

γιορτη α δημοτικου

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>