ΑΓΙΑΣΜΟς

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9:30π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Τελετή του Αγιασμού στη σχολική μας μονάδα για την  έναρξη του σχολικού έτους 2023-2024, όπως προβλέπεται από τη σχετική Εγκύκλιο.

Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει 9:15 π.μ. και από τις δύο εισόδους. Οι μαθητές των Α, Β και Γ τάξεων θα προσέλθουν από την είσοδο της πινακίδας ενώ οι μαθητές των Δ, Ε και ΣΤ τάξεων από την είσοδο στις σκάλες.

Η Τελετή του Αγιασμού θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 π.μ. στον  αύλειο  χώρο του σχολείου,  παρουσία της Δ/ντριας, των εκπαιδευτικών του σχολείου και των μαθητών/ριών όλων των τάξεων. Μετά τη λήξη της τελετής του Αγιασμού, οι μαθητές θα οδηγηθούν στις νέες τους αίθουσες και θα γνωρίσουν το δάσκαλο τους. Στη συνέχεια  θα παραλάβουν μέρος των σχολικών βιβλίων, θα ενημερωθούν για το προσωρινό ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας και θα αποχωρήσουν στις 10:00πμ από την ίδια είσοδο που προσήλθαν στο σχολείο περιμένοντας τον/ην συνοδό τους.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>