boxes1w

Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου συσκευάσαμε με τη βοήθεια του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας και παραδώσαμε 14 κούτες με είδη πρώτης ανάγκης που πρόσφεραν εθελοντικά οι μαθητές του σχολείου μας, μια πρωτοβουλία που ανήκει αποκλειστικά στους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης. Τα είδη που μαζεύτηκαν προσφέρθηκαν σε οικογένειες με παιδάκια του τόπου μας με τη βοήθεια του ιερέα της ενορίας μας, Γκοτσίδη Ηλία. Η πράξη αυτή των μαθητών μας αποδεικνύει ότι υπάρχει απόθεμα αγάπης στην καρδία τους και φανερώνει ευαισθησία, ενδιαφέρον και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό τους, ιδανικά που πρέπει να χαρακτηρίζουν όλους μας.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές μας και τις οικογένειες τους για την υποστήριξη της υλοποίησης της δράσης αυτής και σας ευχόμαστε ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>