O

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Γ΄ τάξης μετά τη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα μας βγήκαν στους δρόμους μαζί με τη δασκάλα τους, Προδρομίδου Πηνελόπη, και είπαν τα κάλαντα σε περαστικούς, στα σπίτια και στα μαγαζιά της γειτονιάς του σχολείου μας για ένα πολύ καλό σκοπό: να βοηθήσουν τα παιδάκια του Συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού». Η δραστηριότητα τους αυτή ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά και επειδή τους έδωσε μεγάλη χαρά, ακολουθώντας έμπρακτα τη συμβουλή του Χριστού που έμαθαν στο μάθημα των θρησκευτικών, να βοηθάμε δηλαδή πάντα τους συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας, αποφάσισαν να τη συνεχίσουν και φέτος. Και ο κόπος τους δε πήγε χαμένος καθώς βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο και μάζεψαν 231 Ευρώ τα οποία και θα τους τα στείλουμε ταχυδρομικώς!

       O       O

       O      O

Ευχαριστούμε λοιπόν όλο τον κόσμο που ενίσχυσε την προσπάθεια αυτή των μικρών μας μαθητών της Γ΄ τάξης και επίσης συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τη δασκάλα τους για την όμορφη πρωτοβουλία τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>