Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου οι μικροί μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης προσπάθησαν να μας μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Έτσι η αίθουσα εκδηλώσεων γέμισε αγγέλους, χαρούμενες φωνές και τραγούδια.

Η γιορτή μας ξεκίνησε με λίγα λόγια από τη δασκάλα της Α΄ τάξης, Τζελέπη Χρυσούλα,  για το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Χριστού.

O

 Στη συνέχεια η σκηνή πλημμύρισε μουσική και αγγέλους οι οποίοι μας θύμισαν τα πολύτιμα δώρα του Χριστού: χαρά, αγάπη, φιλία, υγεία, ευγένεια, σεβασμό, καλοσύνη, γαλήνη, ηρεμία και ελπίδα, παρουσιάζοντας μας το θεατρικό «Εκεί ψηλά στον ουρανό».  Τελειώνοντας οι μαθητές της Β΄ τάξης, μας έψαλλαν κάλαντα από διάφορες περιοχές της χώρας μας.

O         O

          O           O

 O            O

                 O              O

 O            O

O

Ακολούθησαν τα δρώμενα: «Γράμμα στον Αϊ-Βασίλη», «Το χριστουγεννιάτικο δέντρο» και «Ψάχνω να βρω το θησαυρό του καθενός»  από τους μαθητές της Α΄ τάξης. Στη συνέχεια μας τραγούδησαν με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τα τραγουδάκια: «Στη γωνιά μας κόκκινο», «Ρούντολφ το ελαφάκι» και τα  «Κάλαντα Ικαρίας»

  O    O

  O    O

Επειδή όμως τα Χριστούγεννα γιορτάζονται σε όλο τον κόσμο οι μαθητές της ΣΤ΄ με την καθηγήτρια τους των Αγγλικών, Σαχινίδου Αυγή έκλεισαν τη γιορτούλα μας με το χριστουγεννιάτικο τραγούδι στα Αγγλικά «Santa Claus is coming to town?

O

Στη συνέχεια ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας κέρασε όλους τους παρευρισκόμενους γονείς και παιδιά τον παραδοσιακό κουραμπιέ και το χριστουγεννιάτικο μελομακάρονο. Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ? καθώς μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μαθητές μας?.

O

Πράγματι ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα φέτος στο σχολείο μας για να γεμίσει χαρά τις καρδούλες όλων των παιδιών προσφέροντας τα ένα μικρό δωράκι κι ένα κέρασμα? και τα χαμόγελα όλων φανέρωσαν πόσο ανάγκη έχουμε όλοι να δούμε τον Άγιο Βασίλη στις μέρες μας?.

O    O

O    O

O     O

 

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων που έδωσε χαρά στους μαθητές μας και ευχόμαστε σε όλους σας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>