Το σχολείο μας διοργανώνει εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία θα υλοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος SALL: SCHOOLS AS LIVING LABS με θέμα: «Η ένταξη του ελαιόλαδου στη διατροφή των μαθητών μας».
Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του covid-19.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
«Η ένταξη του ελαιόλαδου στη διατροφή των μαθητών μας».
9:15πμ -9:40πμ | “Η καλλιέργεια της ελιάς» | Κ. Γαϊτατζής ΙωάννηςΕκπαιδευτικός, ελαιοκαλλιεργητής |
9:40-10:–πμ | Διάλλειμα | |
10:00- 10:40πμ | «Η ελαιοκαλλιέργεια στον τόπο μας, το Αιγίνιο» | κ. Ρουκάς Δημ., γεωπόνος, επιστημονικός συνεργάτης Αντιπεριφέρεια Πιερίας |
10:40-11:20 | «Τα προϊόντα της ελιάς στη διατροφή μας» | Κα Ευαγγελοπούλου Βασιλική, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, διδάσκουσα στον ΟΑΕΔ |
Στην εκδήλωση θα υπάρχει ποικιλία παρασκευών και εδεσμάτων με βάση την ελιά και το ελαιόλαδο από τους μαθητές του σχολείου μας.