ΑΦΙΣΑ

Το σχολείο μας διοργανώνει εκπαιδευτική εκδήλωση η οποία θα υλοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου 2022 στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος SALL: SCHOOLS AS LIVING LABS με θέμα: «Η ένταξη του ελαιόλαδου στη διατροφή των μαθητών μας».

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί τηρώντας όλα τα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του covid-19.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

«Η ένταξη του ελαιόλαδου στη διατροφή των μαθητών μας».

 

9:15πμ -9:40πμ “Η καλλιέργεια της ελιάς» Κ. Γαϊτατζής ΙωάννηςΕκπαιδευτικός, ελαιοκαλλιεργητής
9:40-10:–πμ Διάλλειμα
10:00- 10:40πμ «Η ελαιοκαλλιέργεια στον τόπο μας, το Αιγίνιο» κ. Ρουκάς Δημ., γεωπόνος, επιστημονικός συνεργάτης Αντιπεριφέρεια Πιερίας
10:40-11:20 «Τα προϊόντα της ελιάς στη διατροφή μας» Κα Ευαγγελοπούλου Βασιλική, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, διδάσκουσα στον ΟΑΕΔ

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ποικιλία παρασκευών και εδεσμάτων με βάση την ελιά και το ελαιόλαδο από τους μαθητές του σχολείου μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>