O    O

 O   O

O

Με ιδιαίτερη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Τετάρτης  27 Μαΐου 2015 , οι Σχολικοί Αγώνες Στίβου των Δημοτικών Σχολείων Πιερίας στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 300 μαθητών και μαθητριών. Σκοπός των Αγώνων  ήταν να γνωρίσουν οι μικροί αθλητές τον κλασσικό αθλητισμό τα αθλητικά ιδεώδη και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης με τον αθλητισμό, αποκτώντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής μέσα από την άσκηση .

 Η ομάδα στίβου του σχολείου μας αποτελούνταν από τρία κορίτσια και τέσσερα αγόρια από τις τάξεις Ε΄ και ΣΤ΄. Τα αγωνίσματα στα οποία συμμετείχαν οι λιλιπούτειοι « πρωταθλητές» ήταν τα 50μ. αγοριών, τα 600 μ. αγοριών(ο μαθητής μας τερμάτισε στη δεύτερη θέση) και κοριτσιών, στο μήκος αγοριών, στο Vortex αγοριών ? κοριτσιών και στη σκυταλοδρομία 4Χ50 μεικτών ομάδων .Τα παιδιά μας ένιωσαν τη χαρά του αγώνα , αισθάνθηκαν αθλητές για μια μέρα ξεπέρασαν τον εαυτό τους, έβαλαν στόχους, διακρίθηκαν ,κέρδισαν το χειροκρότημα των συμμαθητών τους, στο τέλος επέστρεψαν χαρούμενοι και με νέες εμπειρίες.

Συγχαρητήρια αξίζουν  όχι μόνο στα παιδιά που διακρίθηκαν ,αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα που αγωνίστηκαν ανεξαρτήτως τη θέση που πήραν, γιατί σημασία  έχει πάνω απ’ όλα η συμμετοχή και η εμπειρία!

Για να δειτε τα αποτελεσματα:   28-05-2015 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>