O    O

Την Τρίτη 26 Μαΐου 2015 το Σχολείο μας συμμετείχε στους σχολικούς αγώνες μπάσκετ(mini) που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του Κολινδρού και διοργανώθηκαν από το Γραφείο  Φυσικής Αγωγής του Νομού. Τα παιδιά Δημοτικών σχολείων στα βόρεια του Νομού μας έπαιξαν αγώνες μπάσκετ, στους οποίους κυρίαρχο ήταν η συμμετοχή και όχι η νίκη. Το Σχολείο μας συμμετείχε με τρεις (3) ομάδες των πέντε ατόμων- αγοριών και κοριτσιών- από τις δύο μεγάλες τάξεις (Ε΄- ΣΤ΄), οι οποίες, εκτός από την εμπειρία και τη χαρά της συμμετοχής, τα πήγαν περίφημα. Γυρίσαμε στο σχολείο μας με απολογισμό τρείς νίκες και καμία ήττα. Τους μαθητές συνόδευσαν η γυμνάστρια του σχολείου μας κ. Πιτσιόρλα Ελένη.

O

O    O

1ος Αγώνας

2ο Δ.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ-1ο Δ.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ

O

O   O

O   O

2ος Αγώνας

2ο Δ.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ-Δ.Σ. ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

O

86w    88w

87w    89w

3ος Αγώνας

2ο Δ.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ-1ο Δ.Σ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

Τέλος οι μαθητές παρέλαβαν τα αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής ανταμείβοντας έτσι την προσπάθεια τους.

O   O

Οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στους μαθητές και την γυμνάστρια του σχολείου, κα Πιτσιόρλα Ελένη που τους καθοδηγούσε σε όλη την διάρκεια των αγώνων με αθλητικό πνεύμα και τους εύχονται καλή συνέχεια στο όμορφο ταξίδι του αθλητισμού!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>