Στις 15 Ιανουαρίου 2024 το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγινίου βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για το eTwinning έργο «LittleTreasureHunters» που υλοποίησε κατά το σχολικό έτος 2022-2023. Είχε προηγηθεί η βράβευσή του με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας στις 10 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Κεντρική Υπηρεσία Στήριξης (ΚΥΣ) με έδρα τις Βρυξέλλες απονέμει την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας σε έργα που πληρούν τα κριτήρια του Πλαισίου Ετικέτας Ποιότητας (QualityLabelFramework) και έχουν λάβει υψηλή βαθμολογία.

Τα κριτήρια αξιολόγησης των έργων που υποβάλλονται είναι:

  • Συνεργασία μεταξύ των σχολείων-εταίρων
  • Χρήση ΤΠΕ
  • Παιδαγωγική καινοτομία
  • Ενσωμάτωση του αναλυτικού προγράμματος
  • Αποτελέσματα και διάδοση

Αυτή η Ετικέτα υπογραμμίζει την αριστεία της εργασίας που πραγματοποιήθηκε από τους μαθητές και τη συνεργασία των συνεργατών στο έργο, παρέχοντας αναγνώριση σε διεθνές επίπεδο.

Στο eΤwinning έργο συμμετείχαν οι μαθητές της Β΄ τάξης, η εκπαιδευτικός της τάξης Γκιπατίδου Ελένη και η καθηγήτρια αγγλικών Κέκελη Σοφία.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν στο έργο!

Το πρώτο eTwinning ταξίδι τους στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία!

 

ethniki

 

 

evr1             vr2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>