ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ

ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα “Οι επιδημίες του χειμώνα-Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί γιατροί απαντούν” η οποία πραγματοποιείται από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, ώρα 18.00 μ.μ.-19.30 μ.μ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, Covid-19 κ.α., που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες όσο και τα παιδιά. Επιπλέον θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν για τη γρίπη, Covid-19, έρπητα ζωστήρα κλπ., ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν οι ιατροί-μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας, κα Γιαμαρέλλου Ελένη, κα Κανελλακοπούλου Κυριακή, κα Τσολιά Μαρίζα, κος Μεταλλίδης Συμεών και κα Σακκά Βησσαρία ενώ τη συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Καμάρα Ελένη. Όσοι πολίτες συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις σχετικές με το θέμα, μέσω του chat.

 Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να συνδεθείτε από την εξής διεύθυνση:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_KG3_a2coSISYf3xGHqIH5Q#/registration

Η ημερίδα θα μεταδοθεί live

στη σελίδα του Δήμου μας https://www.pydnaskolindrou.gr/ ,

στο facebook του Δήμου μας https://www.facebook.com/pydnaskolindrou

και στη σελίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100064784766192 .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>