Η αυλή του Αι-Βασίλη άνοιξε τις πόρτες της και είμαστε όλοι καλεσμένοι να περάσουμε μια υπέροχη εβδομάδα με πολλές δραστηριότητες, εκδηλώσεις, παιχνίδια, μουσικές και χαρά! Όλοι επιστρατεύτηκαν να προσφέρουν χαρά στα παιδάκια αλλά και στους μεγάλους που κρυφά-κρυφά κλέβουν από την χαρά των παιδιών τους καθώς τα ακολουθούν κάθε μέρα εκεί? και όσο περιμένουν τα παιδια τους πίνουν αχνιστό τσάι στο καφέ της μαμάς. Έτσι ο Άγιος Βασίλης τους περιμένει να του πουν τις επιθυμίες τους, οι γιαγιάδες να τους αφηγηθούν παραμύθια, οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Αιγινίου να τους γνωρίσουν τα μουσικά όργανα, οι επαγγελματίες να παίξουν μαζί τους και να τους μοιράσουν δώρα και στα σπιτάκια οι εκπαιδευτικοί και όχι μόνο, της Δ.Ε. Αιγινίου να τους μυήσουν στη χαρά της δημιουργίας φτιάχνοντας άλλοτε χριστουγεννιάτικες κάρτες, άλλοτε στολιδάκια ή ζυμαράκια,?? και έτσι η ατμόσφαιρα γεμίζει χαρούμενες παιδικές φωνές, μουσικές, γέλια ? όλα εναρμονισμένα στο πνεύμα των Χριστουγέννων που όλοι μας θέλουμε να νιώσουμε..

Έτσι κι εμείς οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, την Τετάρτη σας περιμέναμε με πολύ ανυπομονησία στην αυλή του Αι- Βασίλη να παίξουμε με το ζυμάρι και να κατασκευάσουμε καρτούλες, σουβέρ και στολιδάκια και να ομορφύνουμε τα προσωπάκια σας με χαρούμενα χριστουγεννιάτικα σχεδιάκια?. Και δεν μας απογοητεύσατε, ήρθατε και περάσαμε πολύ όμορφα!

P1080601W   P1080608W

 

P1080607W   P1080604W

 

P1080603W    P1080606W

 

P1080596W   P1080598W

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα παιδάκια που μας χάρισαν το χρόνο και τα χαμόγελα τους και σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ και Ο ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>