Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οργανώθηκε στο πάρκο του Αγίου Αθανασίου το «Άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου» από το Δήμο Πύδνας-Κολινδρού σε συνεργασία με τη φιλαρμονική του Δήμου μας. Στα πλαίσια αυτής της εκδήλωσης καλεστήκαμε να συμμετέχουμε με τη χορωδία των μαθητών της Ε΄ και Στ΄ τάξης. Οι μαθητές μας μπαίνοντας στο εορταστικό κλίμα των ημερών διάλεξαν να τραγουδήσουν «Το μικρό Χακίμ από την Αφρική» στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλους μας για τις δύσκολες στιγμές που μπορεί να περνάνε παιδιά άλλων χωρών την ίδια στιγμή που εμείς γιορτάζουμε και χαιρόμαστε. Το δευτερο τραγούδι που επέλεξαν είναι το «Ρούντολφ υο ελαφάκι με την ταπεινή καρδιά» θυμίζοντας σε όλους μας αξίες που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Έτσι άρχισαν οι πρόβες με πολύ ενθουσιασμό και χαρά μαζί με τις δασκάλες των τάξεων, κα Ζορμπά Βικτωρία της Ε΄ τάξης και κα Καζά Ειρήνη, της ΣΤ΄ τάξης.

P1080550W

 

Το Σάββατο λοιπόν στις 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. βάλαμε τα κόκκινα χριστουγεννιάτικα σκουφάκια μας και μαζευτήκαμε στο πάρκο του Αγίου Αθανασίου για να συμμετέχουμε στην εκδήλωση τραγουδώντας και μεταφέροντας το εορταστικό κλίμα σε όλους?.

P1080555W

P1080554W

 

P1080566W

 

P1080567W             P1080569W

 

Ήταν πράγματι μια όμορφη βραδιά που άγγιξαν τις καρδιές όλων οι μελωδίες της φιλαρμονικής, της χορωδίας του Δήμου και όλων των μαθητών που πήραν μέρος. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας και στις δασκάλες τους που τα συνόδευσαν!

Θα σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη στην αυλή του Αη-Βασίλη με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις? γιατί οι εκδηλώσεις μόλις άρχισαν? και θα τελειώσουν την άλλη Κυριακή,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>