δημαρχειο 1   δημαρχειο 2    δημαρχειο 5

Σήμερα Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, οι μαθητές της Ε΄ τάξης μαζί με τις εκπαιδευτικούς Κυριακούλη Μαρία και Καρακούση Ελευθερία, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Αιγινίου στο πλαίσιο του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής. Εκεί μας περίμενε η ληξίαρχος της Δ. Ε. Αιγινίου, κα Πάππα Ασημούλα, η οποία ενημέρωσε τους μαθητές μας για το ρόλο του ληξίαρχου, τις αλλαγές που επέφερε η τεχνολογία και απάντησε πρόθυμα σε όλες μας τις ερωτήσεις. Έτσι το μαθημα έγινε πιο ενδιαφέρον και ουσιαστικό. Ευχαριστούμε θερμά την κα Πάππα για την υποστήριξη και την προσφορά της τονίζοντας ότι η διασύνδεση του σχολείου με φορείς και την κοινωνία γενικότερα αποτελεί σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης.

δημαρχειο 4

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε στο γραφείο του, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παππά Βασίλειο και οι μαθητές του επεσήμαναν την ανάγκη τοποθέτησης κάδων σκουπιδιών στην αυλή μας. Ο κ. Παππάς μας υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημα μας στους αρμόδιους και σύντομα θα υλοποιηθεί. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ανακύκλωση στους μαθητές μας όταν δεν υπάρχουν καθόλου κάδοι σε μια καινούρια αυλή που την απολαμβάνουν καθημερινά οι μαθητές μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>