οχι 1    οχι 3   οχι 2

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, υλοποιήθηκαν στο σχολείο εορταστικές εκδηλώσεις με ποιήματα, δραματοποίηση, τραγούδια και παρουσιάσεις από τους μαθητές όλων των τάξεων με δάσκαλο τους. Στη συνέχεια έγινε αναφορά στους μαθητές που επιλέχθηκαν σύμφωνα με τη νομοθεσία να πλαισιώσουν τη σημαία στα δύο χρονικά διαστήματά του σχολικού έτους και  έγινε η παράδοση της σημαίας στην σημαιοφόρο του σχολείου μας για το πρώτο χρονικό διάστημα.

Γ ΤΑΞΗ 3Β    ΣΤ ΤΑΞΗ 3Β    ΣΤ ΤΑΞΗ 4ΒΓ

Ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου οι μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ συμμετείχαν στην έπαρση της σημαίας στο δημαρχείο και στη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα κατά την οποία η δασκάλα του σχολείου μας, κα Λυτίδου Αναστασία εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας.

Στη συνέχεια οι μαθητές μας συμμετείχαν στην κατάθεση στεφάνου, στην παρέλαση  και στους χορούς κάνοντας το σχολείο μας πολύ περήφανο.

 ΣΤ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. 3Β   ΣΤ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 1Β

ΣΤ ΤΑΞΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 1Β   ΣΤ ΤΑΞΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 4Β   ΣΤ ΤΑΞΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 3Β

ΣΤ ΤΑΞΗ ΧΟΡΟΙ 3Β    ΣΤ ΤΑΞΗ ΧΟΡΟΙ 1

Μπράβο σε όλους τους μαθητές μας για την πολύ όμορφη παρουσίαση και να μη ξεχνάμε ότι οι αγώνες για την ελευθερία είναι διαχρονικοί!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>