Στα πλαίσια του εορτασμού της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2021 οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, δράσεις με κοινό σύνθημα για το έτος 2021: «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά» οι οποίες περιλάμβαναν τρέξιμο, περπάτημα, σχοινάκι και παιχνίδια με τη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας. Με πολύ κέφι και διάθεση οι μικροί μαθητές  συμμετείχαν στις δράσεις στην αυλή του σχολείου και το χάρηκαν πολύ.

Οι δράσεις οργανώθηκαν από τους γυμναστές του σχολείου μας, κα Τερζή Αναστασία και Νταμπάκη Βασίλη εστιάζοντας στην προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, στην προαγωγή της υγείας και της ευεξίας και στην ενθάρρυνση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και της ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων.

    Π ΗΜ ΣΧ ΑΘΛ 2     Π. ΗΜ. ΣΧ ΑΘΛ 1

1632477005961

σχ αθλητισμος 11    σχολικος αθλητικος 12

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>