Φέτος η σχολική χρονιά τελειώνει κάπως βίαια και  «παράξενα» για τους μαθητές που θα αλλάξουν βαθμίδα. Για να βοηθήσουμε την ομαλή τους μετάβαση ενταχθήκαμε στο ανάλογο πρόγραμμα των συντονιστών μας του 3ου ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας αλλά τα μέτρα για τον κορωνοϊό δεν μας επέτρεψαν να υλοποιήσουμε τις προγραμματισμένες δράσεις μας. Έτσι για να καλύψουμε λίγο το κενό που δημιουργήθηκε από τις συνθήκες προφύλαξης, αποφασίστηκε μια τηλεδιάσκεψη των νηπίων με τις νηπιαγωγούς τους με τους μαθητές μας της Α΄ τάξης,  της δασκάλας τους  και της Διευθύντριας ώστε να τους καλωσορίσουμε και να τους παρουσιάσουμε τους χώρους που θα τους φιλοξενήσουν  το επόμενο σχολικό έτος για να ξεκινήσει η χρονιά τους με λιγότερο άγχος. Για όσα νήπια δεν μπορεσαν να συμμετέχουν στην τηλεδιάσκεψη που διοργανώθηκε την Παρασκευή 19/06/2020, μπορούν να δούνε την παρουσίαση του σχολείου εδώ.

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Αγαπημένα μου παιδάκια η αγκαλιά μας είναι ανοιχτή να σας υποδεχτούμε το Σεπτέμβριο. Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι με πολλές βουτιές, παιχνίδια και χαμόγελα!

Η Δ/ΝΤΡΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>