O    O

O

Αγόρια και Κορίτσια, από  τα Δημοτικά σχολεία της Βόρειας Πιερίας προερχόμενα από  την  Ε΄και  ΣΤ΄ τάξη , ?κοντραρίστηκαν? σε αθλητικά πλαίσια μέχρι? τελικής νίκης την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 στο αθλητικό κέντρο Κίτρους  στο άθλημα του Ποδοσφαίρου .Το σχολείο μας συμμετείχε με δυο ομάδες  μια με μαθητές της Ε ΄και μια  με μαθητές της  ΣΤ΄ . Και στους τρεις αγώνες τα παιδιά μας έπαιξαν ομαδικά ,συνεργάστηκαν  και ευχαριστήθηκαν τους αγώνες. Η ομάδα μας νίκησε με διαφορά , αν και αυτό δεν αποτελούσε  για μας  κυρίαρχο στόχο.

O    O

O    O

O

Αποτελέσματα ?Β΄ Ομίλου

2ο Δ.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ- 1Ο Δ.Σ. ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ  : 6-0

Δ.Σ. ΚΙΤΡΟΣ ? 2Ο Δ.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ :  1-3

Δ.Σ. ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ- 2Ο Δ.Σ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ: 0-3

 O

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να δείξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες ενώ οι  θεατές, γονείς και φίλοι,  εντυπωσιάστηκαν  με τη  άψογη συμπεριφορά των παιδιών σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας, για την προσπάθειά τους και το ήθος που επέδειξαν καθ? όλη τη διάρκεια του αγώνα και στη γυμνάστρια του σχολείου, Πιτσιόρλα Ελένη που όχι μόνο τα προετοίμασε, τα συνόδεψε αλλά και τα εμφύσησε το αθλητικό πνεύμα και υποστήριξε μέχρι τέλος την προσπάθεια τους δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους μαθητές των ομάδων να πάρουν μέρος στο παιχνίδι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>