Σήμερα είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε τον Άγιο Βασίλη στο σχολείο μας. Ο Άγιος έδωσε χαρά στους μαθητές μας, μοίρασε δώρα, κεράσματα και ευχές. Οι μαθητές της Α΄ τάξης, έγιναν καλικαντζαράκια και τον τρέλαναν με τα κόλπα τους, κρύφτηκαν και έκαναν τον Αι Βασίλη να τους ψάχνει…. Οι μαθητές της Β΄ και της Ε΄ τάξης του είπαν τα κάλαντα. Οι μαθητές της ΣΤ1 «μαυρίστηκαν» ως καλικάντζαροι και προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Άγιο Βασίλη να μπει στην τάξη τους αλλά στο τέλος τον υποδέχτηκαν με χαμόγελα και ευχές….

Η όλη εκδήλωση οργανώθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων οι οποίοι  πρόσφεραν δώρα και κεράσματα σε όλους τους μαθητές. Αυτές τις ημέρες τα παιδιά έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη να τους αγγίξει η μαγεία των Χριστουγέννων και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να νιώσουν αυτή τη μαγεία για να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα!

Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές!

ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ 1T    ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ 2 T

    Γ1T    Δ1 T

Ε1 T    ΣΤ1-1 T     ΣΤ2-1 T

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>